Utländska programledare

Det finns många programledare som har lyckats med att leda program på ett sätt som imponeras av människor över hela världen. I den här delen tänkte vi ge ljus till några av dem.

Oprah Winfrey

En av världens mest populära och älskade programledare heter Oprah Winfrey. Oprah föddes år 1954 och är en känd amerikansk programledare, producent och författare. Hon har bland annat haft tslkshowen the Oprah Winfrey show.

Graham Norton

Graham Norton är namnet på en brittisk programledare. Graham föddes år 1963 och är en av Storbritanniens mest älskade programledare. Han har bland annat programlett the Graham Norton show och är en kommentator för eurovision song contest.

James Corden

James Corden är en brittisk programledare som tagit sig över atlanten och leder en populär amerikansk talkshow som heter the late late night with James Corden. James föddes år 1978 och är förutom programledare skådespelare och sångare.

Conan O’Brien

Ett annat exempel på en populär programledare är Conan O’Brien. Conan föddes år 1963 och är en känd komiker och programledare som varit värd för ett flertal talkshows. Till exempel Late Night with Conan O’Brien och The Tonight Show.